18.01.2024. Digitalizācijas impulss uzņēmēju brokastīs

18. janvārī, notika pirmās šī gada biedrības organizētās uzņēmēju brokastis, kas pulcēja ekspertus un uzņēmējus no dažādām nozarēm.

Šī pasākuma galvenais viesi bija Ieva Meikšāne, Green-Tech Cluster valdes locekle un Latvijas Digitālais akselerators / EDIC Latvija Zemgales kontaktpunkta koordinatore. Viņas prezentācija sniedza vērtīgu ieskatu digitālo inovāciju attīstības atbalsta programmās un par to izmantošanas iespējām uzņēmējdarbībā.

Jelgavas novads pašvaldības Tūrisma un uzņēmējdarbības nodaļas vadītājas vietniece Sanda Lakutijevska dalījās ar aktuālo informāciju par uzņēmējdarbības attīstību novadā, pašvaldības aktivitātēm, lai vēl vairāk stiprinātu pašvaldības sadarbību ar novada uzņēmējiem.

Īpašs paldies jāizsaka restorānam Masti Grill&Chill par brīnišķīgo atmosfēru un gardajām brokastīm, kas radīja neformālu un iedvesmojošu vidi diskusijām un savstarpējām sarunām.

Šis brokastu pasākums ir daļa no Jelgavas novada uzņēmēju kopienas stiprināšanas, kā arī savstarpējās pieredzes un zināšanu apmaiņas aktivitatēm. Biedrība plāno turpināt šāda veida pasākumus, veicinot uzņēmējdarbības attīstību novadā.